Uusimmat viitteet

  • Uuden työntekijän perehdyttäminen : case : Puljonki Oy 

    Leivonen, Laura (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli laatia Puljonki Oy:lle perehdytyskansio, jonka avulla uuden tuotannon työntekijän on helpompi hahmottaa uuden työpaikan toimintaa. Opinnäytetyössä selvitettiin perehdyttämisen ...
  • Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen ravintola-alalla työskentelevien näkökulmasta 

    Lindholm, Tiiamari (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää ravintola-alalla työskentelevien kokemuksia ja näkemyksiä työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen tilasta ravintola-alalla. Tavoitteena oli myös ottaa selvää kuinka eri osapuolet, ...
  • Tapahtuman järjestäminen : case: Future Food tutkimus- ja tuotekehitysyksikön Avoimien ovien -päivä 

    Kontkanen, Jenna-Riina; Lampilehto, Katri (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyömme toteutettiin toiminnallisena, ja sen aiheena oli suunnitella ja toteuttaa Future Food tutkimus- ja tuotekehitysyksikölle Avoimien ovien päivä – tapahtuma. Tapahtuma toteutettiin keskiviikkona 29.3.2017 kello ...
  • Á la carte -ruokailu ja sen kehittäminen kuntosaliharrastajan näkökulmasta 

    Laitinen, Juuli (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Työn tarkoituksena oli selvittää kyselyllä, mitä mieltä Kuopion kuntosaliharrastajat ovat ravintolaruokailusta ja millaisia toiveita tällä asiakaskunnalla on sen kehittämisen suhteen. Tutkimus pohjautuu hypoteesiin, että ...
  • Hotellin ympäristötoiminnan kehittäminen Green Key Original Sokos Hotel Puijonsarveen 

    Räsänen, Mari (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Ympäristötyö matkailu- ja ravitsemisalla saa yhä suuremman merkityksen asiakkaiden ympäristötietoisuuden lisääntyessä. Aiempaa ympäristötietoisemmat asiakkaat valitsevat mielellään matkalleen majoituksen, joka toimii ...
  • Eräruokaa Repovedelle : case : KymiSun 

    Ursin, Anni (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää toimeksiantajayritykselle KymiSunille uusi eräruokamenu käytettäväksi yrityksen järjestämille luontoretkille. KymiSun on Kouvolan alueella toimiva luontomatkailuyritys, ...
  • Perehdytysopas uudelle oluen panijalle : case : Iso-Kallan Panimo 

    Rissanen, Sami (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän toiminnallisen opinnäytetyön toimeksiantajana toimi kuopiolainen panimo, Iso-Kallan Panimo Oy. Tarkoituksena oli luoda yritykselle perehdytysopas uusia työntekijöitä varten. Työ oli tarpeellinen, koska yrityksellä ...
  • Kuntosaliharrastajien mielikuvia superfoodeista 

    Isoniemi, Sanni (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tutkimukseni tavoitteena oli selvittää kuntosaliharrastajien mielikuvia superfood-ruokatrendistä. Erityisesti halusin selvittää, kuinka tunnettu superfood on käsitteenä, minkälaisia ruokia ja raaka-aineita superfoodin ...
  • Asiakastyytyväisyystutkimus : case: Jyväs Pakari Oy 

    Hautamäki, Anne (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämän opinnäytetyön toimeksiantajana toimi jyväskyläläinen leipomo, Jyväs Pakari Oy. Opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää Jyväs Pakari Oy:n yritysasiakkaiden tyytyväisyyttä. Tutkimuksen avulla haluttiin selvittää ...
  • Ikääntyneiden ravitsemusohjaus : ohjausmateriaali sekä ruokaohjeet Kysterin sairaanhoitajien vastaanotoille 

    Wiik, Anni; Peltolehto, Petra (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tämä opinnäytetyö on kehittämistyö, jonka tarkoituksena on tuottaa ohjausmateriaali ravitsemuksesta iäkkäille sairaanhoitajien käyttöön. Työmme toimeksiantaja on Vesannon terveysasema, mutta tuottamamme materiaali menee ...
  • Työpaikkakiusaaminen ravintola-alalla 

    Oinonen, Niina (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Opinnäytetyöni tarkoituksena on selvittää, kokevatko ravintola-alalla työskentelevät työpaikkakiusaamista, seksuaalista häirintää tai sukupuolista häirintää työyhteisönsä sisällä. Tutkimuksen tavoitteena on vastata kysymyksiin ...
  • Kylpylöiden uusi aika : elämyksiä ja sisältömarkkinointia : case Break Sokos Hotel Bomba 

    Smura, Anna (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2017)
    Tässä opinnäytetyössä suunnitellaan uudistuvalle kylpylälle markkinointisuunnitelma. Toimeksiantaja on matkailu- ja ravitsemisalalla toimiva matkailukeskus Break Sokos Hotel Bomba. Opinnäytetyö on suoritettu toiminnallisena ...
  • Suomen naisbaarimestarit - ennen ja nyt 

    Karvinen, Jaana (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2016)
    Naisia pidettiin paheellisina ja prostituoituina vielä 1900-luvun alun Suomessa, jos he työskentelivät ravintola-alalla. Baarimestarin työ oli miehiä varten ravintola-alan alkuajoista lähtien. Alkoholiliike jopa määräsi ...
  • Alkoholipolitiikka ja ravintola-ala 

    Turunen, Samu (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2016)
    Suomalainen alkoholipolitiikka on käsitteenä varsin nuori ja alkoholiin on suhtauduttu Suomessa eri tavoin vuosikymmenestä riippuen. Pääsääntöisesti maamme alkoholipolitiikalle on kuitenkin ollut ominaista alkoholin tiukahko ...
  • Ketjuhotellin internetmarkkinoinnin päivittäminen : case Break Sokos Hotel Tahko 

    Koistinen, Saara (Savonia-ammattikorkeakoulu, 2016)
    Toiminnallisen opinnäytetyöni tarkoituksena oli päivittää Break Sokos Hotel Tahkon internetmarkkinointia ja sosiaalisen median käyttöä. Internetmarkkinointi ja sosiaalinen media ovat paljon esillä nykypäivänä ja yritykset ...

Näytä lisää